CATAPULT – Computer-Assisted Training And Platforms to Upskill LSP Teachers

De recente ontwikkelingen in het EU-project ‘CATAPULT’ – Computer-Assisted Training And Platforms to Upskill Language for Specific Purposes (LSP) Teachers omvatten de realisatie van de bètaversie van de project Teachers Community of Practice (CoP) ‘LinguaCoP’. Dit platform ondersteunt LSP-docenten bij het vinden en delen van bronnen en tips en met de bijbehorende tool ‘LinguaClick’ kunnen professionals hun diensten, ook internationaal, aanbieden.

Bekijk deze korte presentatievideo https://www.youtube.com/watch?v=C_ID_ZHneFA om te zien wat deze online CoP voor u in petto heeft en word gratis lid via https://linguacop.eu/register/.

Verder kondigen we graag de start aan van de tweede (herziene) editie van de gratis online cursus (MOOC) op basis van het LSP-competentiekader op 12 oktober 2020. Bekijk deze video https://youtu.be/o4xPqIA5q7g om een voorproefje te krijgen van wat cursisten kunnen verwachten.
Geïnteresseerden kunnen zich hier al inschrijven: https://www.thecn.com/course/1169867/page

Voor meer details over deze en andere projectontwikkelingen, zie de online versie van de meest recente project Nieuwsbrief:
http://catapult-project.eu/?na=view&id=4

Projectwebsite: http://catapult-project.eu
Twitter: @ProjectCatapult

Ton Koenraad namens Catapult partner TELLConsult