Handboek Online redactie

Het aantal online content- en communicatiefuncties groeit explosief. De markt vraagt specialisten die thuis zijn in tekst, beeld en audiovisuele content en verwacht dat zij vraagstukken analyseren, erover adviseren en de uitvoering ter hand nemen. Als docent speelt u hierop in met nieuwe vakken, trainingen en opleidingen. Contentcreatie is een multidisciplinair vak geworden. Het nieuwe Handboek Online Redactie zoomt in op de benodigde kennis en vaardigheden.

Studenten die zich voorbereiden op een carrière in online communicatie of werkenden die zich bijscholen, moeten meer in huis hebben dan alleen een soepele pen. Zij ontwikkelen content die helpt om organisatiedoelen dichterbij te brengen, met een scherp oog voor klantbehoeften. Het Handboek Online Redactie zoomt in op de actuele werkpraktijk. Het biedt handvaten voor het creëren en perfectioneren van content voor websites, sociale media, zoekmachines en conversie. Ook helpt het bij het bouwen van een uitgekiende online strategie, een solide beheerorganisatie en een weloverwogen evaluatieplan.

Waarom kiezen voor het Handboek Online Redactie?

  • Focus op de werkpraktijk van de (aankomend) online professional
  • Strategie, tactiek en uitvoering vertaald in praktische toepassingen
  • Actuele inzichten en trendsµ
  • Getoetst in onderwijs en werkpraktijk
  • Meteen aan de slag met tips, quick wins en stappenplannen

Het Handboek Online Redactie van Corona de Wert en Geert Poort is de geactualiseerde en uitgebreide opvolger van de bestseller Handboek webredactie (meer dan 9.000 verkochte exemplaren).