The Write Space voor docenten is genomineerd voor een LIA

We zijn trots om mee te kunnen delen dat The Write Space voor docenten is genomineerd voor een LIA (Language Industry Award). De LIA’s zijn prijzen voor de meest innovatieve taalprojecten, creatieve taaldiensten en taalproducten, handige taaltechnologie, leerrijke websites, succesvolle evenementen en beloftevolle initiatieven in de taalsector.

Wat is The Write Space voor docenten?
The Write Space voor docenten is ontwikkeld door Radboud in’to Languages en het Radboud Writing Lab in opdracht van de Radboud Universiteit. Het is een e-learning waarmee docenten in hun eigen tijd en tempo kunnen leren hoe zij gerichte feedback kunnen geven op de talige kwaliteit van schrijfproducten van hun studenten.

De Radboud Universiteit streeft ernaar dat studenten worden opgeleid tot taalvaardige academici. Dit houdt in dat studenten bij afstuderen bekwaam zijn op het gebied van tekststructuur, argumentatie, grammatica, woordenschat, en stijl. Uiteraard is dit vooral een opdracht voor de studenten zelf, maar ook de ondersteuning en feedback van docenten spelen een grote rol bij de academische taalontwikkeling van studenten. The Write Space geeft docenten daarvoor de nodige handvatten.

Stemmen kan nog
De bekendmaking vindt plaats op 27 april. Je kunt nog stemmen tot 24 april: https://forms.office.com/r/Qgi34xJGiB

(Annick Dankers, In’to Languages, Radboud Universiteit)