NUT-conferentie Tilburg

Flexibilisering van het taalonderwijs

Donderdag 19 en vrijdag 20 maart 2020

 

De NUT-conferentie in Tilburg op 19 en 20 maart kan helaas niet doorgaan. De verspreiding van het coronavirus en de daarop volgende maatregelen in Brabant en aan Tilburg University hebben tot de beslissing geleid dat er geen evenementen op en buiten de campus in Tilburg mogen plaatsvinden. Momenteel beraden de organisatoren en het NUT-bestuur zich over mogelijke alternatieven. Meer informatie hierover later via e-mail.

 

Fotografie: Leon van den Broek

Welkom op de website van de NUT-conferentie 2020. Dit jaar strijken we neer in Tilburg en zal de conferentie in het teken staan van flexibilisering van het taalonderwijs. Geheel in lijn met dit idee is de invulling van het programma flexibel en zijn de onderwerpen aangedragen door de leden van de NUT zelf, zodat er voor iedereen interessante sessies zullen zijn op de vrijdagmiddag. Ook in de opzet van sessies hebben we gekozen voor enkele vernieuwende vormen waarin veel ruimte is voor uitwisseling.

In de submenu’s van deze website lees je meer over het exacte programma, vind je alle praktische en logistieke informatie en kun je je uiteraard opgeven.

Inschrijving voor de NUT-conferentie is gesloten. Heb je hier vragen over, neem dan aub contact op met GoNUT2020@tilburguniversity.edu.