Bereikbaarheid & locatie

Donderdagprogramma: Tilburg Centrum

Het donderdagprogramma vindt plaats in het centrum van Tilburg, op loopafstand van treinstation Tilburg Centraal. Waar je precies moet zijn, hangt af van je keuze voor het donderdagprogramma. Meer informatie hierover volgt via de mail.

 

Vrijdagprogramma: Universiteitscampus

Het vrijdagprogramma vindt plaats op de Tilburg University campus in gebouw Cube.

 

Cube is het nieuwste onderwijsgebouw op de Tilburg University Campus. De zalen zijn ruim opgezet en bieden plaats aan verschillende werkvormen al naargelang de opzet van het onderwijs. Aan de randen van het gebouw zijn verschillende zaaltjes die door studenten te boeken zijn voor groepswerk of als individuele stilteplek. Het hart van het gebouw wordt gevormd door een moderne collegezaal met ruimte voor 600 studenten.

 

De campus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer:

  • Trein
    Vier keer per uur rijdt er een sprinter van station Tilburg Centraal naar Tilburg Universiteit. Deze vertrekt om 19, 23, 49 en 53 minuten over het uur en is in minder dan 5 minuten op station Tilburg Universiteit. Vanuit het station is het 5 minuten lopen naar gebouw Cube.
  • Bus
    Stadsbussen 2 en 4 (richting Reeshof) en 131 (richting Rijen) vertrekken vanuit busstation Tilburg Centraal en rijden in ongeveer 10 minuten naar de universiteitscampus. Vanuit de bushalte is het een kleine 10 minuten lopen naar gebouw Cube. Plan je reis op www.9292.nl.

  • Fiets
    Of pak lekker de OV-fiets als je niet met je rolkoffer bent. Het is 15 minuten fietsen over een vrijwel compleet rechte weg van Tilburg Centraal station tot Cube.

Inschrijving voor de NUT-conferentie is gesloten. Heb je hier vragen over, neem dan aub contact op met GoNUT2020@tilburguniversity.edu.