Een duurzame conferentie

Deels uit eigen overtuiging en deels vanwege de input uit de NUT 2.0-enquête hebben wij ervoor gekozen de NUT-conferentie zo duurzaam mogelijk in te richten. Bij aankomst zal je geen plastic tasje met pen, notitieboekje of plastic badges krijgen. Wij sturen iedereen van tevoren digitaal een persoonlijk programma met jouw activiteiten en sessies. Ook de bekende doos voor evaluatieformulieren maakt plaats voor een digitale evaluatie achteraf.

Het diner op donderdagavond is zo samengesteld dat we lokale producten, biologisch vlees en duurzaam geteelde vis serveren. Op vrijdag serveren we een vegetarische lunch.

Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het donderdagprogramma vindt in zijn geheel plaats op loopafstand van het station en het gekozen hotel is in ongeveer 20 minuten van de dinerlocatie te bewandelen. Op vrijdag zijn we op de campus van Tilburg University, op loopafstand van station Tilburg Universiteit en goed bereikbaar met de bus. Voor meer informatie hierover, zie Bereikbaarheid & locatie.

Inschrijving voor de NUT-conferentie is gesloten. Heb je hier vragen over, neem dan aub contact op met GoNUT2020@tilburguniversity.edu.