Bereikbaarheid & locatie

Donderdag 14 maart – locatie: Gastrobar Bij Rozendaal & Museumfabriek Enschede

Het museum kun je zowel met de auto als met het openbaar vervoer eenvoudig bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid en het museum bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van het centraal station.

Gastrobar Bij Rozendaal
Het Rozendaal 10
7523 XG Enschede

De Museumfabriek
Het Rozendaal 11
7523 XG Enschede
T. +31 (0)53 – 2012099

 

Met de auto naar De Museumfabriek
Toets in je navigatiesysteem de straat Roomweg in, Het Rozendaal is nog niet bekend in de meeste navigatiesystemen! Aan de Roomweg vind je ruime parkeergelegenheid. Voor invaliden zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar aan de Stroinksbleekweg.

Met het openbaar vervoer
Op station Enschede kun je stadsbus nr. 2 (richting Deppenbroek), nr. 60 (richting Oldenzaal), nr. 61 (richting Overdinkel) of nr. 62 (richting Denekamp) nemen en vervolgens uitstappen bij de halte ‘Roombeek’. Vanaf daar is het slechts 2 minuten lopen naar de ingang van het museum.

Wandelen
Lopend vanaf het station is het museum in ongeveer 20 minuten te bereiken. Volg hiervoor de Cultuurmijl. Bekijk hier de looproute op Google Maps.

 

 

Vrijdag 15 maart – Campus University of Twente / Gallery/Designlab

DesignLab is een samenwerkingsplatform toegankelijk voor alle UT-studenten, onderzoekers en medewerkers, om onderling en met de buitenwereld contact te leggen. De ruimtes en de technische faciliteiten worden gebruikt voor onderwijs, onderzoek en het maken van prototypes gericht op impactvolle oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. DesignLab faciliteert en promoot daarbij een transdisciplinaire manier van werken, citizen science (burgerwetenschap) en responsible design (verantwoord ontwerpen).

We adviseren je om het adres Drienerlolaan 5, Enschede te gebruiken als navigatieadres. Volg vanaf dit adres de P-borden tot je P3 ziet (Parkeerplaats de Achterhorst).

Klik op onderstaande afbeelding voor een routebeschrijving (auto, fiets of openbaar vervoer).